Sastojci:
450g kukuruza
šećerca
4 komada
viršli
Beli deo od
jednog prazilika
6 kašika
majoneza
6 kašika
pavlake
1 kašičica
senfa
Sok od 1
limuna
Po potrebi
soli
Priprema:
Kuvane
viršle iseći na kolutove,
dodati opran i očišćen praziluk isečen na tanke kolutove,
oceđen i ohlađen kukuruz skuvan prema uputstvu sa kese.
Sastojke
pomešati sa majonezom, pavlakom, senfom, sokom od limuna i po potrebi
posoliti.
Po ukusu može se dodati još
pavlake, majoneza i senfa.
Ostaviti u frižideru sat, dva pre služenja da se ukusi sjedine.
Ovaj recept moram sto pre da isprobam,jednostavan je a i mnogo volim virsle.Obozavateljka.
ОдговориИзбришиHvala
ИзбришиRecept je jednostavan,brz i vrlo ukusan,jednom recju odlican!Obozavateljka.
ОдговориИзбришиRecept je brz,jednostavan i vrlo ukusan,ODLICAN!Obozavateljka.
ОдговориИзбриши