четвртак, 19. јун 2014.

Brusketi sa paradajzom i belim lukom

Recept je preuzet od poznate italijanske sajber kuvarice (www.staninibrzirecepti.com) čije recepte prosto obožavam.


Potrebno je za 4 osobe: 
4 paradajza
2-3 čena belog luka
8 parčadi tost hleba
Origano
So
Maslinovo ulje

Priprema:
Svež paradajz iseckati na sitne kockice.
Dodati so, dosta maslinovog ulja i origano po ukusu.
Tost hleb ispeci u tosteru i premazati belim lukom.
Na svako parče hleba staviti masu od paradajza.

Služiti odmah.

1 коментар:

  1. Recept sam vec isprobala:brz je,jednostavan i odlicnog ukusa.
    Odlican odabir recepata.
    SRECAN RODJENDAN uz pun tanjir brusketa i naravno slatkis -tiramisu sa jagodama!

    ОдговориИзбриши